fyrtiofyra


fyrtiotre

WE MADE IT ALL THIS WAY


fyrtiotvå

jag tror mina tårar har tagit slut. Jag älskar dig.


fyrtioett

jag ringde dig igår. du svarade inte. du hade stängt av din telefon. jag ringde din mamma. hon sov och du var i din fristad.

fyrtio

jag ska ut ikväll. det kommer inte sluta bra. vill inte. borde vara nykter, samtidigt som jag vill få tankarna på någonting annat. det funkar inte som det är nu. det gör bara inte det.

trettionio

jag hatar allt. jag hatar mig själv. jag älskar dig så innerligt. jag älskar dig på riktigt. jag gör det.

trettioåtta

Vill känna lycka. Och glädje. Går inte.


Trettiosju

Kan inte sluta gråta. Vill. Men kan inte. Tårarna vill inte sluta rinna.


trettiosex

Läskigt att tänka framåt. Att tänkte livet utan dig. Att tänka själv. Även om det var mitt beslut.....


trettiofem

Jag gick och la mig hos min bror inatt. Min riktiga trygghet.


trettiofyra

jag vill inte ha det såhär. inte alls. men jag måste.

trettiotre

Jag gick på den gatan ett bra tag. Ändå visste jag inte vem jag ville va. Fötterna vandrade. Jag kom ingenstans. Det ända jag undrade var vart lösningen fanns.


trettiotvå

vi två kommer aldrig förstå att det blev som det blev. och varför. kanske var det ödet. allt sker av en anledning. så är det. men tack för alla fina ord idag. du kommer alltid vara samma människa för mig. - you don’t know what you got untill it’s gone....

trettioett

jag vill ta studenten. jag vill sluta skolan. jag vill bli av med allt plugga. jag vill lämna denna stad. jag vill lämna denna plats. känner mig bara så felplacerad just nu. bara i vägen och inte till någon nytta alls. bara någon som finns där... jag vill inte känna så - för då vill jag inte vara här. jag vill inte sitta här nere och häcka bara för att jag inte är välkommen hos honom. jag vill inte, men jag måste. för jag fixar det inte annars. orkar ingen skit mer.

RSS 2.0