trettio

jag vill inte se mina foton. de är fula. inte alls bra faktiskt. jag vill inte. jag kan inte. jag vill vara bra. jag vill kunna. men det blir inte bra. det blir inget speciellt. ser bara ut som vanliga amatörbilder med lite extra färg. ingen skillnad. bara tråkiga och fula. man vill inte se för det ger ingenting. de bara finns där och finns. och bara väntar. väntar på att behöva användas. men de behövs ju aldrig. jag vill kunna. men jag kan inte. ska kanske lägga ner. för att orka vidare.

tjugonio


tjugoåtta

Number one

Jag har haft den bästa kvällen man kan ha! Denna kväll ska jag leva på länge!

Min syster var här. Min syster som jag inte har, utan min bästa vän - som är den storasystern jag alltid velat ha. Min syster som bor i Norge. Som jag så sällan träffar. Men som jag alltid saknar och tänker på.

Den bästa kvällen med jordens finaste människa. Jag älskar dig! Tack för att du är du och för att jag får ha dig som vän. Ska aldrig med tveka! Kärlek


tjugosju

ÅH FREJJA ÄR SÅ HIMLA FIN. Ska träffa henne imorn. Jag längtar! Den lille fula fisken med sina sjuka idéer kan man liksom inte annat än älska. Hon har sina stunden & det går inte sätta ord på denna braiga chey. Bad Vad vore en sommar utan A & F?!?!?! Inte mycket. Åh vintern då.... I backen. NAJJS!! Åh isdopp i tunnan!!

FROJ JAG ÄLSKAR & SAKNAR DIG.

p. u. s. a.


(kommer du ihåg vår raggmunk. eller var det en deghög i grädde?) HAHAHAHAH åh glajjorna med MAJS!! (; (; (;


RSS 2.0