tjugofyra

Vill gömma mig..... Allt på samma gång. Frejja... Jah, jag vet inte. Herregud! Jag har så stark kärlek till alla mina fina! Jag har inga ord. Är bara helt flippad....
KÄRLEK

tjugotre

Finns inte så mycket att säga. Jag visste att denna dag en gång skulle komma. Men att det skulle gå så fort, hade jag ingen aning om. Men jag är glad, iallafall för din skull! Jag är jätteglad för din skull! Åh jag vet att du kommer ha det så otroligt bra där borta! Hihiihih.
Men jag själv är väl bara allmänt töntig.... Fast jag kan inte vara något annat. För jag vet att jag kommer sakna dig, jag vet att jag kommer sakna dig tusen gånger mer bara för att jag vet att du är ett antal hundra mil ifrån mig. Vi kommer inte längra leva i samma land....
Usch! Tårarna rinner. Jag vill inte gråta. Jag vill vara stark, för din skull. Men jag brister! Du är den finaste vännen man kan få och jag har inte ord till hur lycklig jag är för att ha lärt känna dig, för allt vi upplevt och gått igenom.
Min Emma, min bästa vän, min syster - min storasyster! Du är den finaste männskan man kan ha som vän. Åh jag är nog världens lyckligaste som har fått en så fin vän, syster! Jag önskar dig nu all lycka och all glädje!
Jag älskar dig, min egna storasyster.
KÄRLEK

RSS 2.0