nittioett

jag gråter. konstigt. jag gråter över dig idag. vad har jag gjort? vad är det med mig? var är jag? varför gråter jag? varför saknar jag dig? det funkade ju inte. fan! förstår inte mig själv. inte alls. vill förstå. utan att känna. åh.

nittio

fan. jag skanar dig. äckel. hatar. men älskar. åh. jag vet inte vart jag har mig själv. vill bort. bort från allt. börja om. det gör jag snart. tack. men vill jag ha med mig någon. egentligen inte. det skrämmer mig. fan. ikväll är en jobbig kväll.

åttionio

tankespridd chey. allt bara. så fruktansvärt mycket i skolan nu. sjukt! tiden finns inte. en vecka på kreta också. hur ska jag hinna allt? jobbar hela tiden. massa. har inte tid. fan. det går så fort. ångesten. NEJ!! jag vill inte. orkar inte. motivationen, tiden och orken. kom och säg hej. SNÄLLA! åh vet att jag måste. åh jag ska. har inget val. men så otroligt mycket. fattar inte alltså.....


åttioåtta

jag saknar er så sjukt mycket. åh orkar inte. vill inte. saknar dig. bajs. ja. men vad ska jag göra? vad ska jag göra åt det? inte ett jävla skit. inget alls. helt rätt. detta påhitt. ahdu. livet är inte lätt alla gånger. även om det vore fint. jag saknar dig. just dig. som sagt.... konstigt allt detdär. mhm...

åttiosju

jag visste det. redan innan jag fattade det. så tydligt. men så fint. haha. tycker synd om dig, min vän. känner mig hjälplös. förlåt.
men snälla erkänn för mig. erkänn vad jag redan vet! vi ses igen. så är det bara.


åttiosex

konstigt. allt är så konstigt. jag vet va du egentligen känner. men att du lever utefter någon annan. jag förstår dig inte. kan du inte bara va dig själv. åh stå för den fantastiska människa, som du faktiskt är! för min skull. tack. saknar ju dig. fan.


åttiofem

jag älskar västervik. mitt hem i väatervik. det är så fint. fantastiskt vackert. men jag är tankspridd. blir tankspridd av att va här. konstigt nog. men även av våren. man är kär när det är vår. är det så? eller ska det bara va så. jag vet inte. vår är det iallafall. till hundra procent.

jag tänker. tänker på er. fantastiska människor. saknaden är så stor. ni var en del av mitt liv under en hel månad. men månaden är över. har varit hem en vecka nu. känns konstigt. men om två månader ses vi. den åttonde juni. på min student. om två månader är jag fri. fantastiskt. underbart! åh. så glad att du kommer. åh jag hoppas ni andra två hänger på. vore så fint. då självklart den bästa dagen i mitt liv. när jag tar studenten. åh för gott får lämna skolan. min skola. som jag gått på i tre år. som jag vantrivts på. åh som jag fortfarande gör. jag är stolt över mig själv. att jag orkat igenom detta helvete. åh.

idag är en dag. ingen vanlig dag. men jag tänker inte. bara ser tillbaka på allt jag varit med om, sen ett år tillbaka! ah...


åttiofyra

allt är så konstigt. känns som allt är en stor röra. av alla konstiga känslor som finns. jag hatar kärlek. det liksom bara krånglar till allt. för mycket. önskar att det inte alls skulle kunna finnas. men det gör det. åh det finns för mycket av det i mitt liv. alldeles för mycket. vill inte. åh förstår inte. inte alls faktiskt! åh... jag är inte speciell. så fall inte för mig. snälla välj någon annan. snälla!


åttiotre

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH saknar dig FAN


åttiotre

jag ville inte ut ikväll. ändå for jag. med mina vänner. men det blev inte som jag ville. inte ens från början. ville inte kröka. gjorde ändå. tårarna rann... känns jobbigt att träffa dig. bara för att det hänt så mycket. jag visste ju inte. visste inte heller att jag skulle fråga. tänkte inte. förlåt. vi ses på lördag. känns konstigt. men jag saknar dig.
åh så träffa jag dig. ännu en gång kom tårarna. utan egentligen anledning. men jag känner inte att jag finns hos er alls längre. faktiskt inte. efter sex år. men det känns som ni satt stopp nu. men jag är glad att ni har min bror. jag är glad för hans skull. att han har er. åh ni honom. trodde inte att det skulle bli såhär. men det finns alltid ett slut på historien. så är det väl. åh. ska sova. äta först. ska somna till ljuv musik med tårar i ögonen. har så mycket inom mig. känns jobbigt att va hemma med allt. ah...


åttiotvå

åh. framtiden är jobbig. tänker åh tänker. vill åh vill inte. brandman. ja. det skulle passa mig. jag vet. men först ska jag till åre. iallafall en säsong. kanske två. innan dess kan jag inte börja plugga. men brandman alltså. två år. antingen i stockholm eller i skåne. vill ändå inte plugga kvar här. men skidåkningen först. får ta ett steg i taget. men det känns som mitt liv springer ifrån mig. efter studenten är jag fri. men jag måste ta vara på min tid. känns så iallafall. kan inte spilla någon tid. ah... men coolt. jag vill. åh vill jag, då kan jag!


åttioett

jag har skavsår runt mina ögon. på riktigt. av alla tårar. konstigt.


åttio

två timmar senare. nu har jag lagt ifrån mig telefonen. ni är dem finaste. jag ler. med absolut hela ansiktet. åh. längtar till studenten. då ses vi. helt underbart.


sjuttionio

att få höra era röster. maria. sacki. simon. åh. känns så bra! lite helare.


sjuttioåtta

helt död. en hel dag i skolan. sen jobb. sex åh en halv timme. tack för den. utan sömn. för sova kan jag inte. måste. men går inte. hopplöst!

ser mig omkring. letar. letar efter er. hoppas att jag ska se er. bara för en snabbis. men va skulle ni göra här. ni är ju i åre. jag drömmer. åh önskar. hopplöst.


sjuttiosju

det är så sjukt. tänker hela tiden. på dig. på dig. åh på dig. jag vill höra din röst igen. snälla ring mig snart. jag vet att du jobbar. miamaria. ring! jag saknar dig. jag sakner er. det gör ont i mig. ingen förstår. knappt jag heller. fattar inte att ni lämnat såna spår i mig alltså. åh. kärlek

sjuttiosex

det är hemskt. hemskt att vara hemma. hemma med alla. ja, det är fint. men nej. jag vill bara tillbaka. tillbaka till mig trygghet. kände klumpen i magen såfort jag klev in genom dörren till skolan idag. jag vill inte vara här. jag vill bara vara hos er. hos de finaste av alla. men det går inte. måste inse att tiden är slut. tårarna kommer åh går. mina ögon hinner aldrig läka. de blir bara mindre åh mindre. av alla tårar. skrumpna små röda ögon. men jag skiter i det. för jag vill gråta. av glädje åh av sorg. för det är vad jag gör. jag har fått uppleva så mycket att jag vet inte vad. jag har levt ett annat liv. fantastiskt. utan att tänka på all skit här hemma. jag har varit mig själv till alla procent i världen. åh så fint. jag har gjort det bästa i hela mitt liv. jag är så lycklig att orden inte finns. mitt livs bästa resa.


sjuttiofem

det är så konstigt. jag sitter med tårarna i mina ögon. konstant. har aldrig känt mig såhär innan. jag bara gråter åh gråter. men inte för att jag egentligen är ledsen. utan mer för att jag är lycklig. åh för att jag känner saknad. jag har haft den bästa tiden i mitt liv. träffat de finaste människorna i mitt liv. fått uppleva så mycket. fått så mycket kärlek åh uppskattning. tagit åh gett. jag är bara så lycklig. men det känns så fruktansvärt att vara hemma. jag vill till er. till min familj i åre. ni är så fina. helt fantastiska. ord finns inte. åh. jag vet inte vart jag ska ta vägen. ingen förstår mig här hemma. ingen kan va med om det jag varit med om. ingen kan förstå vad jag fått uppleva. jag saknar er. ni saknar mig. känns förjävligt. åh...
alla meddelanden. alla texter. alla lappar. alla saker. jag kommer alltid minnas er. så mycket!

RSS 2.0