sjuttiofyra

det är så konstigt.

så tomt.

bara några timmar kvar.

åh jag sitter själv.

själv hemma.

känns på något sätt skönt.

försöker handskas med mig själv.

 

känner hur tårarna ligger just bakom.

just bakom mina ögon.

jag kommer gråta ikväll.

 

jag ska lämna er.

mina fantastiska vänner.

som jag levt med konstant.

konstant i en månad.

 

dag ut och dag in.

morgon som kväll.

dag som natt.

sekund som minut.

 

ni har fått mig att leva.

att leva. igen.

att hitta mig själv.

att bli mig själv. ännu en gång.

 

tack.

det behövdes.

allt för väl.

ni är gjorda av guld.

på riktigt.


sjuttiotre

på nåt konstigt vis saknar jag såklart mitt hem. min skola. min familj åh allt hemma. men det är sån ren lycka åh glädje att vara här. att umgås med alla fina i min lägenhet.

att känna att man blivit en familj. på så kort tid har jag redan kommit in i gänget. det känns så skönt. det är inte alltid lätt att komma in i ett gäng på tio pers, men efter bara någon dag. så fanns även jag på väggen, likt ett porträtt.

det känns fint. min praktik är det bästa jag har gjort. att vara här. i åre. ensam. utan verkligheten. så skönt. jag mår så bra. jag är mig själv igen. det var ett år sen jag var riktiga anna. jag har varit som bakom en vägg. men nu är jag tillbaka. tillbaka i mig själv. med leende läppar åh humöret på topp.

jag kommer inte vilja åka hem. jag vill inte åka hem. det är fortfarande långt kvar innan jag är hemma. åh så skönt. kommet va konstigt att komma hem. ha ett eget rum i källaren. gå till skolan. inte mysa på kvällarna. inget chillgäng att hänga med. vill inte härifrån. jag trivs så bra! åh.

jag vet att många varit oroliga över mig. oroliga för att jag skulle åka själv. till en annan stad. åttio mil bort. men detta är det bästa jag gjort. mitt lilla äventyr. jag ska leva mitt liv här hela kommande vinter. längtar redan. åh. min lycka. underbart.


sjuttiotvå

jag ska vara borta en månad. en hel månad. idag är sista kvällen hemma. åh hela min familj lämnar mig. jag är själv hemma, min sista kväll..... TACK SÅ JÄVLA MYCKET.


RSS 2.0