fjorton

Imorn imorn imorn imorn åker vi! Idag idag idag idag kommer min favvo Frojj hit..... Jag saknar henne! Vi ska tagga hela dagen och hela natten åh leva rövare tills vi så fint sätter oss på bussen på väg upp i landet - SEX fucking timmar...... Sova sova sova jah, så får det nog bli! Åh lyssna på massa musik! JÄJ! Det kommer bli en galet bra vecka med massa sol! (yy)

tretton

Uhhhh!!! Duktig chey, jag börjar göra mig av med mina små kameraplylar jag inte använder. Pappas optik och min fisheye-lins! HEJDÅ! Lite pengar skadar ju inte och det används inte iallafall! Sitter framför blocket nu! Wiiie!
Snart blir på med kläder, in till stan för att fixa allt! JA! jättemycket fix.... Ska en sväng till skatteverket, till Nordea och så ska jag nog försöka fixa ett kontantkort till P&L, titta på cykel ska jag hinna med också! Hej och hå! Sen ska jag ju jobba också!!! Coooopet här kommer jag. Ahrå!

tolv

HALLÅ VAD ÄR DETTA! Vilka är det som läser denna blogg?!?!??! Jag trodde inte att det var mer än två som visste om den. Det gör inget, men det förvånar mig..... HAHA!!! Men kulkul! ;DD

elva

Åh! Det känns galet bra! Denna dagen har börjat bra. Vakna upp med min flicka vid sidan, upp och käka frulle för att sedan chasa iväg henne till jobbet. Nu sitter jag kvar själv.... Men jag är inte så ledsen för det. Vi har nämligen gått och blivit med hus, wiiiie! Sommarhus i Västervik känns galet gött! Jag har även fått mer respons från en tidning angående mina foton och ska sätta mig och skicka över en massa foton, som troligtvis ska publiceras! KÄNNS GRYMT KUL! Åh så har min hund bajsat i hallen, vilket är mindre kul. Men det känns gött iallafall!

Vid ett drar jag till Grindgatan för sista information innan det är dags att börja jobba där på riktigt. Är galet taggad! Sen hem åh plugga körkortsteori för att sedan gå på teorilektion! Snart får jag ta körkort.... Eller hur var det nu?!?! Nää, det var ju inte så. Det är ju visst typ ett halvår kvar. Johmen kul & så!! BLÄK! Men min dag, den kommer, den med!

tio

HAHA skriver inget mer vettigt än att jag är så himla kär... Åh lallalalala.... Men jag har inte så mycket mer att tänka på. Jag har sommarlov, jag har fina vänner. Som är bortresta, snart åker ett gäng till och om bara några dagar så drar vi till P&L! JAJAJAJAJA!!! Jag är galet taggad. Det ska bli galet najjs. Hoppas vi slipper regn ösande ner bara... Vore riktigt o-najjs! MEN VI FÅR SE!

Jobb hela veckan, jobbar hela midsommar. Sjukt bra pengar! JA! Jobb till söndag, ledig måndag. Drar tisdag förmiddag! Hemma söndagen efter. Jobb måndag! Mormor tisdag-onsdag! Fest @ Hagen.... Sen ska jag fan leva livet tills det är dags att fara till Frankrike. Lite mer jobb ska såklart klämmas in! Pengar rullar in som de ska, det går bra nu.

nio

Att min pappa tycker om dig, det märks långa vägar och det gör mig så förbaskat lycklig. Jag har verkligen börjat inse hur mycket jag älskar min pappa och hur mycket han egentligen betyder för mig, han är min riktiga pappa. Och efter allt som hänt mellan mig och mamma känns det bara som om jag och pappa har kommit varandra så mycket närmre. Han pratar om dig, han frågar om dig, vart du är och allt.... Jag hade dig just i telefon och pappa fråga vem jag prata med, Emma svarade jag och ha frågade genast din Emma? Ah, min Emma.... Min alldeles egna Emma. Min fina flickvän som jag älskar och flickan som får mig att sprudla av glädje och sorg!

Att vara kär är en grej, men på detta sätt. Jag visste knappt detta om mig själv. Att det fanns där, ja... Men inte att det kunde bli så äkta! Att det kunde kännas som det gör. Jah, herregud! Det är speciellt.


Med detta har jag lärt mig att tänka på ett annat sätt. Jag har lärt känna människor på ett helt annat sätt. Speciellt min mamma... Man tror så mycket, när man ingenting vet. Jag trodde faktiskt så mycket annorlunda om henne. Men nu är det som det är, och jag är lycklig i situationen. Även om det i vissa fall skulle vara enklare.

Två behåar, två par trosor på mitt golv. Allt är annorlunda, ändå likadant! Vad min mamma tycker spelar ingen roll, för jag ska vakna upp i morgon och va gla'!


åtta

Kärlek och kärlek och kärlek och kärlek. Det är vad jag lever av just nu! Jag är så fruktansvärt kär och förälskad att orden inte räcker till. Att det kan vara såhär det visste jag knappt. Jag har varit förälskad innan och jag vet hur det känns. Men detta är något helt annat! Min mage pirrar nu och då och hela tiden. Ohj....

sju

d u    ä r    s a n n    k ä r l e k

fem

Just hemkommen från Vsjö, Louis'e har nu kommit ut i det fria - studenten är kommen. Sitter nu på golvet i mitt rum med mysiga kläder & ska snart lägga mig. Har lagt fram alla fina kläder, kamera, padda, jah, ni vet allt man behöver imorn sådär på en avslutning. Men nervös är jag inte ännu, men det kommer.... Jag ska vara konferanciär tillsammans med Gustav & vi har ingenting planerat, men det ska bli kul & jag hoppas det går bra!
Imorn är det Emmas tur att ta studenten, min fina syster ska nu ut på äventyr. Jag känner redan nu att tårarna kommer rinna ner för mina kinder imorn... Usch!! Men jag kommer sakna henne så fruktansvärt nu när hon inte längre finns på skolan. Emma, min bästa vän. Du är mer än speciell! Jag är så glad att jag fått dig som vän, som bästa vän!
Du är som jag, fast en helt ny människa!
KÄRLEK

fyra

Jag är så kär, så kär, ni vet sädär supermegasuperdunderjättemycket kär i min fina chey! Hon är ta mig tusan det bästa jag har & Emma.... Jag älskar dig! Jag tänker på dig var sekund och du vet att jag lever vid din sida dag som natt! Idag är det två månader sedan det bliev vi. En tid som låter kort och är egentligen ganska kort, men har kännts fruktansvärt lång. För det känns som om vi har hunnit med så himla mycket, vi har varit med om så mycket & lärt oss så mycket av varandra - på bara två månader. Men detta är en fin början på en ännu finare sommar och en massa lång tid fram över!
Jag är din. Bara din åh jag är kär i dig, hjärtat!

tre

Alltså jag dör lite på skolan, vi gör absolut ingenting. Visst, det är helt okej... Jag har en skoldag kvar! Men det känns samtidigt så meningslöst..... Vill helst bara bort från allt. Vill inte vara i skolan, vill inte vara i skolan utan vänner. För det är den enda stället jag är på utan vänner.
Jag vet inte om det beror på min mens, eller varför jag är känslig. Men det är inte mycket jag klarar innan tårarna kommer. För allt och inget. Det känns som om att bara för att jag inte gråtit på länge så måste jag gråta ut allt nu på stört! Konstigt det där...
Systra mi sover här inatt, hon kommer sen. Imorn ska jag fixa med tummarna igen, sen till Amanda åh fixa lite med Diana, Amanda åh så Fisen. Ska bli mys! Sen bär det av mot Vsjö på torsdag för att fira Louise's student, sen avslutning på fredag. Lördag har jag med planer, söndag med, måndag med åh så även tisdag och onsdag.... Herregud! Vad gör jag med mitt liv?! Alldeles för mycket kanske.
NU KÄK!
KÄRLEK

två

JAG SKA DRÖMMA OM DIG INATT HJÄRTAT!
Du är kärlek för mig.

ett

Sentimental chey... Jah, det är inte lätt inte. Jag vet inte vad det är med mig för stunden. Är världens lyckligaste, men ändå sitter jag åh storbölar. Gråter kanske av lycka med. Gråter av att se min vackra syter, åh hon betyder så mycket att det gör ont inom mig. Hon lämnar mig snart på skolan, vilket känns förjävla jobigt. Men jag hoppas det går! Hon dansade i lördags och jag jag har aldig sett något vackrare - Systra mi, du är guld värd!
Var på landet igår för att överraska fina Freja, som fyller år imorn - arton år! JÄJ! Helt underbar kväll med grabbsen, flickan min, malin och så självklart Freja! Lyckades självklart göra illa mig, skar upp foten på nå't i vattnet och kan knappt gå nu.... Vilket suger! Och jag gråter hela tiden för att jag inte kan gå och för att det gör så ont.
Herregud, vet inte vad felet är på mig idag! Jag har iallafalll haft världens finaste ledighet själv hemma men min fina flicka, bara massa mys åh allt därtill! Du är det finaste jag har, hjärtat!
TACK TACK TACK för att jag har alla mina finisar runt omkring mig.
KÄRLEK

RSS 2.0