sjuttioett

"jag längtar till dagen jag får packa min väska, valla skidorna, fixa kameran, datorn, alla kläder - skidkläder. jacka, byxor, skor, skidor, pjäxor, hjälm, ryggskydd... ALLT! längtar till den dagen jag får sätt mig nervöst på tåget upp till åre, åh sitta där i nio & en halv timme innan jag är framme.
om 41 dagar åker jag till alperna, italien med mina sex fina vänner för rejält med skidåkning. en perfekt uppvärmning. en vecka senare - om 55 dagar, åker jag upp till åre för ännu mer skidåkning. där stannar jag en månad och har min praktik på skidskolan. ingen kan längtar mer än jag. det är galet. jag vill åka nu!"

DET ÄR SJUKT. DET HAR GÅTT SÅ FORT. det är onsdag idag åh jag åker på lördag. ÅHHH WOW. hahaha mys


sjuttio

känner mig HAHAH konstig. det är ett stort trassel mitt huvud av förvirring. jag mår rätt bra. inte det. men jag hoppar fram åh tillbaka. fixar det åh fixar det. gör det åh det. packar åh packar lite till. tvättar några maskiner. oj. jag fattar inte själv att jag ska va borta så länge. jag kommer sakna min familj. mamma åh hunden. brorsan åh pappa. ja.... men det kommer gå bra och jag längtar. är så förväntansfull och förvirrad. WAH!! vet inte vart jag själv är. men det ska nog va såhär. hehehe.....


sextionio

JAHOPP....... är i Italien. lever livet. NAJJS!! fint. Ja. Fint. konstigt allt. Hm.... gör grimascher?!?! HAHA dyng. Alla. Ja! inte tråkigt fulla. sista kvällen, alla kvällar. HAHAHAHHAHA ska nog sova. Borde iallafall. Fast nä!! Kanske inte....


sextioåtta

jag åker imorn. underbart. ska köpa godis med bror åh flickvännen. ja inte lätt åh va ensam. men jag lever. jag längtar tills inatt! mums


sextiosju

jag vill inte somna gråtandes inatt igen. jag vill inte fälla några tårar. ändå gör jag det. fan. alla hjärtans dag, en helvetes dag. så överskattat. kan inte säga mer.

jag åker iväg om fyra dagar. vet knappt om jag ser fram emot det längre. det är så konstigt. men det har varit så mycket att jag knappt hunnit tänka. men det ska nog bli bra. det är ett underbart ställe och underbara människor.

ahja. ska väl somna utan tårar inatt. lycka till. tack!

jag älskar min bror högst på jorden. finns ingen som du.


sextiosex

jag vill inte gå in i samma situation igen. jag vill inte. jag vill inte. jag måste säga ifrån. jag borde. jag vill. jag ska. jag saknar dig, jag vill allt. men det går inte. det funkade inte och därför fanns ett slut med i berättelsen. även om jag inte vill se slutet, så vill jag och måste. för det är det bästa. jag är nog helt enkelt inte tillräckligt redo för allt igen. jag har för mycket att tänka på att jag inte har tid för mer än vad som redan finns. det är så nog sanningen är. jag är nog rädd för framtiden trots allt.

sextiofem

hur orkar man läsa min blogg? hur orkar man läsa alla skit jag skriver? hur orkar man ens engagera sig? jag förstår inte. skriver bara massa konstiga saker, så ah.. men ja. kanske är det bra.

sextiofem

är så nöjd med denna helg. fantastiskt bra åh fin. en hel helg i vvik. åh massa jobb hemma. en liten söt chey kom till mig nere i den underbara staden. åh det var fint. massor fint. nöjd chey efter en fin helg med fina människor.


sextiofyra

åh jag är så nöjd. det blir så himla bra. blir att ta med sig datorn ner till vvik i helgen. lika bra. då blir jag klar med allt. åh. jag blir lycklig av foton. det blir jättebra! åh. hoppas alla fina människor blir nöjda bara....

sextiotre

det känns så bra. det känns så bra att få göra någonting man brinner för. åh få fruktansvärt bre betalt för det, som ett plus i kanten. att få betalt för att fota. jag ler. lång dag igår, men kul var det och bra gick det. jag älskar min kamera och allt som har med den åh göra. ibland är jag faktiskt nöjd. kanske blir det ett ex ute här, på bloggen, som ni får se. men allt måste bli klart först. detta är kul. hiihhi. puss har varit konstig idag. jag flamsa runt och skratta. i matsalen. skrattet övergick till tårar och tillsist grät jag. på siktigt. vet inte vad det är med mig. ahja... jag lever väl bara.

sextiotvå

jag försöker inbilla mig att allt är bra. men det är det inte. inte alls.


sextiotvå

om en månad. underbart. tiden går så fort. fint. längtar.


sextioett

jag tror att jag hatar dig. eller så älskar jag dig så mycket att jag hatar dig.

bara en stor irritation och frustration är vad jag känner. kan bara inte förstå hur du betett dig.

en månad senare. en månad utan en syster. ah, det känns. men jag tänker inte kämpa själv.


RSS 2.0