tjugo

Det är så konstigt. Det är så fruktansvärt konstigt. Jag har aldrig känt något liknade.

Du skulle kunna va min bästa vän, min syster... Jag vet inte riktigt vad - men något nära. Men ändå är du inte nära, inte någonstans faktiskt. Du bor inte i närheten & vi har heller inte setts sen vi träffades första gången. Första gången - den första veckan vi tillbringa tillsammans. Jag kommer ihåg hur vi kramades farväl på flygplatsen väl framme i Stockholm, hur vi hade haft en så fin åh älskvärd vecka tillsammans. Hur vi verkligen tackade varann mer än vanligt för veckan tillsammans. Hur vi skulle hålla kvar kontakten via Facebook.

Du är mitt livs största förebild. Jag har aldrig haft någon förebild innan. Jag har aldrig haft någon jag verkligen sett upp till. Åh hur jag kan se upp till dig på detta sett efter den korta tid vi tillbringat tillsammans är konstigt. Men du är jag i en vuxen form. Du är jag om kanske tio-tjugo år! Jag ser mitt äldre jag i dig. Vilket känns stort!

Jag sitter nästan här & gråter. Tårarna föll förut.... Detta är jättekonstigt. Det är en sån underlig känsla. En känsla av en konstig trygghet. Att ha någon där, samtidigt som hon inte finns där. Hon är som en storasyster som man bara har, men inte har så mycket kontakt med. Man bara tycker om henne så mycket.

nitton

Jag känner mig så oseriös..... Men iallafall. JAG ÄLSKAR DIG!

arton

HAHAHAHAHA jag vet inte om jag ska skratta eller gråta alltså. Varför bry sig?! Eller varsågoda. Gör det om ni vill. Jag tycker nog fan mer det är kul. Åh jag kommer faktiskt skita i vad ni tycker åh framför allt vad ni säger. Om ni nu vågar säga någonting till mig. Frågan är om någon vågar? Näää... Det roliga är att jag inte vet någonting. Inte mer än vad jag hört, men vad jag vet att det finns en chans att det kan bli som jag anar. Hahahahha ja, men upp till er. Jag orkar inte! Kul!

sjutton

Johmen så att'e..... Jag vet inte. Jag har inget på hjärtat! Vet inte hur jag tänker, känner eller tycker. Känner mig faktiskt lite vilsen. FRåga mig inte varför. För det vet jag inte.... Hehhehehehehe.
Ska snart slänga mig i duschen för att sedan bege mig iväg till jobbet. Ah, några timmar där skadar ju inte.
Pengar... Pengar... Pengar... Varför är hela jävla samhället uppbyggt av pengar för??? Har man inga pengar så dör man typ, åh har man pengar - ja då är man rik. Åh jag är tydligen rik. Åh så är jag inte det. Ah, jag vet i'fan vad alla svammlar om ibland, vet inte heller vad jag själv svammlar om.... AHJA!!! Nu ska jag göra något annat. Som inte handlar om pengar... Eller jo, juste. Allt handlar ju om pengar. För jag ska ju duscha åh vatten kostar pengar. EXAKT!!!!! Konstigt det där...

sexton

Igår var det tre månader sen, tre månader sen det blev du och jag mot världen. Det är en upplevelse jag är stolt över, ett val som jag inte ångrar någonstans även om det har varit en tuff väg dit vi nu är. Tre månader låter som en kort tid, men det känns som vi hållit ihop i flera många massa dagar. Åh så är'e väl kanske. Vår relation blev även igår offentligt via Facebook, inte av den anledningen att det var tre månader - utan det bara blev så. Man jag är så facinerad över att så många som över fyrtio stycken gillar mitt förhållande med Emma. Det är lite coolt! Eftersom inte många av mina vänner knappt vet om Emma och innan dess inte heller vetat att min läggning är som den är. Men det är najjs!

Vad jag vill få fram i detta - det vet jag inte riktigt. HAHA! Men tack iallafall för dessa tre fantastiska månader. Jag är fortfarande lika kär i dig nu som jag var när jag träffa dig för första gången. Emma mitt hjärta, jag älskar dig högre än fånglar kan flyga. (Åh så romantiskt.... Eller?) Iallafall är jag glad och oerhört stolt över att du är min!
KÄRLEK

femton

Kul att sista jag skrev var en dag innan P&L. Vad som hände där orkar jag inte antaeckna utan de minnen och upplevelser jag har därifrån får stanna! Hahaha.... Jag orkar inte skriva ner allt, men en fins sammarfattning går ju att inledas kanske.... Vi hade en hel najjs vecka, men med mycket krångel... Jag ver en del mitt emellan allting och for som en boll mellan allt och ingenting. Så det fanns en hel del knöliga studer, men veckan var överlägsten ändå. Det var najjs band, det var najjs människor, allt var galet. Hehehehe våra grannar var guld! Mysmysmysmysmysmys! En vecka jag sent glömmer.

Kortisar!
Bästa bandet: Deadmau5 utan tvekan.
Bästa stunden: Krökandet innan Håkan, med älsklingen, Vidar och Karro!
Bästa maten: Vare thaimaten kanske..... Nää, det var mina knäckisar med mjukost! MUMS.
Bästa bärsen: varenda en utav dem. JÄ!
Bästa dagen: Hm..... Näst sista.
Bästa kommentaren: Freja svarar efter att blivit bjuden på gräs, vad det är och släger ur sig "Åh, fyfan vad äckligt!" HAHA knäppis!
Bästa stunden: Eller sjukaste iallafall. NÄr Coop-grabben kom fvram till mig. Koolaste jag varit med om alltså! Orden finns inte.

Nu har jag varit hemma en vecka, trodde jag skulle få komma hem åh ta det lite lugnt. Men icke! Jobbade redan dagen efter att jag kommit hem, därefter for jag och mamma till mormor för att fira henne tisdag/onsdag. Drog ett gäng till Hag torsdag/fredag.... Jobb lördag/söndag. Åh nu ligger jag här i min säng och det är söndagkväll. Känns najjs att inte ha några planer för morgondagen. Nu blir det på riktigt en dag ledig efter en hektiskt vecka då jag hinnit med att vara sjuk - legat i feber åh grejjer, men nu är det värsta över!

RSS 2.0